minden után

Devianart. Hamza Design Without dreas there is no life

Milyen életet élnél, ha bármilyet választhatnál? Utaznál-e a világ négy sarka felé? Megmásznád-e a Himaláját, napoznál thai szigetek hófehér partjain, megnéznéd Patagóniát és Óceánia világát, mennél kengurulesre Ausztráliába és Rióba karneválra, koncertre Londonba, cseresznyevirágzásra Japánba? Ennél-e a Tádzs Mahalnál igazi indiait és Portóban szürcsölnél portóit? New Yorkban és Milánóban színházba mennél, Párizsban Moulin Rouge-t néznél? Ejtőernyőznél és fesztiválról fesztiválra járnál?
Többre vágynál-e ennél?
Szibéria expresszen sakkoznál francia hippikkel, Zanzibáron búvárkodnál, Cape Townban majmokat etetnél? Koppenhágában Klímacsúcson Greenpeace aktivista lennél, teherhajón titokban utaznál, Skóciában ökofarmon önkénteskednél, Kanári

szigeteken homokszobrot építenél? Mennél Grönlandra, Grúziába, önkéntesnek Afrikába? Végigjárnád Latin-Amerikát hátizsákkal, sátorral? Megtanulnál thaiul és riksáznál Timorban? Élnél egy szigeten az óceánon, aludnál pálmafa ágyon, dolgoznál Mekiben Washingtonban, laknál Firenzében, ablakodból rálátnál az Uffizire, utcazenélnél, rasztahajat fonatnál, vennél öltönyt, elsőosztályon utaznál, laknál luxusvillában Bangkokban, élnél az utcán New Yorkban?
Kipróbálnád-e magad pincérként egy hajón és lennél-e sherpa Nepálban? Építenél-e vályogházat Dániában és pályáznál-e Oxfordba ösztöndíjra? Lennél-e szerelmes holtodiglan-holtomiglan hegyekbe, óceánba? Fűbe, fába, napsugárba?
És aztán…
Hova mennél mindezek után? Mit csinálnál?  Merre tartanál?
Mit tennél mindezek után, ha látnád a fél vagy egész világot? Ha már mindened megvolt? Ha már nincs több álmod? Ha már minden álmod valóra váltod?

Miről álmodnál, ha minden álmod valóra vált?

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.