Babszi

Schmidt Oliver, alias Babi, Babszi.
1 éves, magyar állampolgár, firenzei lakos.
Szereti kinyitni reggel a spalettákat. Szeret a kutyáknak ugatni az ablakból.  Szeret a reggeli fénycsíkokra lépni, az estieket meg a plafonon szemmel tartani. Szereti a hűtőből kiválasztani a friss zöldseget és beleharapdálva a zöldbabba, sétálni vele a lakásban. Szeret két lábbal belállni az edényekbe es bármiben, amiben elfér két kis lába. Szeret a sarokba pisilni, és a zuhanyozó ajtaját ezerszer is kinyitni. Este a párnákat magára rakva hemperegni,fürdés után szellemeset játszva törülközőbe bújni. Szeret este a szemembe nézni mosolyogva és közben lassan kinyitni a pelusat és lecsúsztatva kimászni belőle. Szeret meztelenül szaladni körbe körbe,

felhúzott orral. Szereti egyben bekapni az olívabogyót és a pizzás dobozt is megsütni. Szeret hangosan felkacagni, nagyot sikítani, ha tetszik vagy nem tetszik valami és huhogni az új dolgokra. Szereti ha apukája felülteti magas ablakpárkányokra.

Nem szereti a tengert, a medencét, strandot. De képes belemenni minden vízbe ha apukáját kell megmenteni. Bármire kepes ha a hajnyírótól kell megmenteni őt.
Minden apró morzsát megtalál a földön és megkóstolja. Az utcán felszedi a szemetet es kidobja. Szereti mas gyerekektől elkérni a játékuk, hogy aztán rögtönvisszaadja. Szereti gondosan eltakarítani maga után a pisinyomokat. Szereti a dolgokat a helyükre rakni es helyet találni hely nélküli tárgyaknak.
Szeret fejjel lefelé jógázni akár mások hasán állva is.
Szeret megölelni szorosan és kuncogni mikor a fülébe szuszogok. Szeret rajtam átmászni és fel- meg lemászkalni. Szereti az arcom két kezébe fogni és lassan hozzámbújva újra és újra megpuszilni.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.